Over Online Ondernemersvisie

15+ jaar ervaring in ondernemen en online marketing gecombineerd met passie voor vormgeving en beeld om jou te helpen jouw ondernemersverhaal online te vertellen.

Mijn naam is Marjan Schmit Visser, het hart en hoofd achter Online Ondernemersvisie.

Als online business-, marketing- en mediaspecialist ondersteun ik ondernemers met het leggen van een stevig fundament voor hun online onderneming.

Van strategie en het ontwikkelen van een marketing website tot en met de organisatie en inzet van online marketing in al zijn facetten.

Dit doe ik door 15+ jaar kennis en ervaring in ondernemen en online marketing te combineren met m’n passie voor techniek, vormgeving en beeld.

Creatief met een sterk analytisch vermogen, een perfecte combinatie voor vernieuwende, resultaatgerichte oplossingen die passen bij jou en je bedrijf.

Al tijdens mijn studie Ondernemerschap & Management (Commerciële Economie) ben ik begonnen met ondernemen en ondersteun ik ondernemers en het MKB om (meer) zichtbaar te worden door de inzet van marketing.
Ondernemen is voor mij onlosmakelijk verbonden aan het kunstwerk dat ik van mijn leven wil maken.
Veelzijdigheid, vrijheid en creativiteit zijn voor mijn belangrijke waarden. 

Informatie en kennis verzamelen, experimenteren en toetsen in de praktijk, de informatie terugbrengen tot de kern en inzetten en delen met zoveel mogelijk mensen.

Zo help ik jou om stap-voor-stap een stevige online basis neer te zetten en je marketing in te richten om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij je publiek. Helemaal afgestemd op jouw ideën en doelen en eenvoudig verder uit te bouwen wanneer je onderneming groeit.

Het voordeel voor jou is dat je bij slechts één partij terecht kunt voor je online marketing vraagstukken.
Van strategie tot ontwikkeling van jouw website tot het inzetten van online marketing en het analyseren van de webstatistieken.

Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik creatief ben, veelzijdig en dat ik goed kan luisteren.
Maar ook serieus, een goede planner, sterk in de grote lijnen èn in de details.

Ik wil graag met aandacht en flexibiliteit jou als ondernemer ondersteunen om jouw verhaal te delen en online verbinding te maken met jouw klanten.

 

Met regelmaat heb ik mijn activiteiten als ondernemer gecombineerd met parttime loondienst functies, vaak omdat me interessante uitdagingen aangeboden werden.

Zo kwam ik in 2007 bij een internetbedrijf in het noorden van het land terecht als Online Marketing Consultant, waar ik onder meer bedrijven als; Remeha, Animo en Arriva Touring  heb ondersteund met online marketing advies en activiteiten.

Online marketing stond toen nog in de kinderschoenen. Facebook was nog maar net geintroduceerd in Nederland. Doordat ik online marketeer van het eerste uur ben, heb ik over de jaren veel ontwikkelingen voorbij zien komen en kunnen toetsen.

Van 2009 tot begin 2012 heb ik  mijn werk als zelfstandig online marketeer gecombineerd met het organiseren van reizen en het geven van duiklessen op de toeristenbestemming Dahab in Egypte.

Hoe geweldig is het dat we met de komst van het internet eigenlijk overal ter wereld kunnen werken?
Dat wilde ik ook graag al reizend ervaren en zo kwam het dat ik opeens in een koffiebar ergens in Zuid-oost Azië met mijn klanten in Nederland zat te videobellen.

Na Dahab heb ik nog bijna een jaar vanuit Playa del Carmen in Mexico gewerkt.

Sinds eind 2013 ben ik weer terug in Nederland. In Joure, in het dorp waar ik opgroeide.
Ik reis nog steeds graag. Al bestaan mijn reizen op dit moment vooral uit weekenden lange afstandswandelen van o.a. het Pieterpad en het St. Odulphuspad.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn camera op pad om bijzondere, inspirerende momenten vast te leggen. 

Zullen we kennismaken? Neem direct vrijblijvend contact op.

10 + 12 =

Marjan Schmit Visser
Studio adres (op afspraak):
Kerkstraat 1B, 1e verdieping
8501 DA Joure

T. 06 83380961
E. studio@onlineondernemersvisie.nl

KvK 02087043

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?