Mooie ontwerpen, sterke inhoud

Meester in Subsidie

Mochuco logo ontwerp

The Pinball Club

HypotheekTafel.nl

Branding, de visuele identiteit van je merk

Kleuren, beelden, vormen, lettertypes, stijl. Alles vult elkaar aan en versterkt elkaar, zodat je een brand identiteit hebt die helemaal weerspiegelt waar je voor staat. 

Natuurlijk trekken we dit door naar je marketing website en je online uitingen. Een consistente uitstraling op al je kanalen is namelijk heel belangrijk. Het zorgt voor herkenbaarheid en geeft jouw klant een optimale merkbeleving.

We maken een inspiratiebord. Dit gebruiken we als referentie voor de look en feel van je website, maar ook voor de rest van je communicatie kun je dit gebruiken.

We kijken naar wat er al aanwezig is aan huisstijlelementen en of het nog aansluit bij je boodschap.

Het is mogelijk dat je besluit je branding een update te geven. Van details strak trekken, consistentie aanbrengen tot een nieuw beeldmerk en huisstijl.

 

De Content; Een sterke inhoud van je website

Wil je graag hulp bij het samenstellen van de inhoud voor je website? Dan ontvang je, zodra we van start gaan, informatie om een sterke content voor je website te maken.
Je leert dan welke inhoud er gemaakt en verzameld moet worden om jouw unieke waarde op je website over te brengen.

Je ontvangt van mij een persoonlijke blueprint voor de inhoud die nodig is.
Nadat je alle inhoud en elementen die jouw website een sterke website maken klaar hebt, maken we een afspraak om alle puzzelstukjes op z'n plaats te leggen.

Het bouwen van je website is nu alleen nog maar een invuloefening. Nou ja, bijna dan 😉

Fotografie

Een fotoshoot met eigen foto's biedt absoluut een meerwaarde ten opzichte stockfoto's die door meerdere partijen gebruikt worden, omdat ze jouw stijl weergeven. 

Ik bied verschillende mogelijkheden aan voor portret- en bedrijfsfotografie zowel in mijn studio in Joure als op locatie.

 

Holtrop Slaapcomfort
Met Mariëlle
Portretfotografie, Martinus
Leeg

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Branding

Met branding geef je je bedrijf karakter, een identiteit. 

Kleuren, beelden, vormen, lettertypes, stijl.
Alles vult elkaar aan en versterkt elkaar, zodat je een brand identiteit hebt die helemaal weerspiegelt waar je voor staat.

Content

 

Wat ga jij vertellen? En op welke manier?

We halen alles uit de kast om de rode loper uit te leggen voor jouw potentiële klanten.

Fotografie

 

Eigen foto’s bieden absoluut een meerwaarde ten opzichte stockfoto’s die door meerdere partijen gebruikt worden, omdat ze jouw stijl weergeven.

Ik kom graag langs met m’n camera of ik nodig je uit in mijn studio. 

Wat kan ik voor jou maken?

Een eigen en afgestemde aanpak.

Dit zeggen anderen:

Marjan, jij weet de persoonlijkheid van de ondernemer over te brengen. Jij kijkt naar de individu en ontwerpt daar een passende website bij. De kleuren, de stijl, alles sluit aan bij de ondernemer. Je voelt in en creëert van daaruit een website de helemaal passend is. Passend bij de persoon, bij de werkzaamheden en bij wat de persoon op dat moment nodig heeft.

Je ziet het grote geheel om door te groeien, maar je houdt je in eerste instantie bij de basis, bij dat wat er op dat moment nodig is.

Toen ik mijn website zag, en ook al met de foto’s die jij van mij maakte in 2018; jij liet mij zien wie ik ben, waar ik voor sta, wat mijn werk is en wat bij mij past.

Mariëlle Lenis

Voedingscoach, Meditatie en Yoga Docent, Met Mariële

Direct een eerste stap zetten?

Maak vrijblijvende een kennismakinggesprek.

Tijdens onze kennismaking luister ik graag naar jouw verhaal.
Je ambities, dromen en plannen.
Daar word ik enthousiast van!

Kan ik je ergens mee helpen?